[photogallery/photo00002757/real_p.htm] 

Husa de canapea la comanda este un mod eficace prin care poti schimba designul locuintei tale intr-unul adaptat noilor tendinte. 
 

Nu este neaparat sa schimbi mobila. Daca ea a avut de suferit sau, pur si simplu, nu-ti mai place, ai la indemana o varianta comoda si ieftina: huse de canapea detasabile. 

Pretul acestor huse de canapea difera in functie de marimea si de materialul din care este realizata: de la 170 de lei la 1.500 de lei, sau chiar mai mult.
Aceste huse de canapea permit adaptari ingenioase si nu foarte costisitoare la schimbarile de stil. Aceste huse de canapea pot transforma radical o canapea mai veche, aducand in living o tusa de noutate si prospetime la indemana oricui. 

 

Huse de canapea - Nu doar o pata de culoare 
 

De multe ori canapelele sunt compromise de pete, arsuri sau fire agatate si rupte de animalele de companie. Husa de canapea la comanda, in schimb, poate sa salveze ceea ce se credea irecuperabil.

Husa de canapea la comanda raspunde unor nevoi reale ale clientilor si aduce beneficii imediate: armonie cromatica in incaperea respectiva, evidentierea celorlalte piese de mobilier prin crearea de contrast de culoare sau prin acord cromatic, protectie impotriva potentialelor accidente provocate de copii, musafiri si animale domestice. 

 

Huse de canapea - Sisteme de prindere cu fermoare
 

Aceste huse de canapea pot fi inlocuite usor si rapid, cele mai multe dintre ele avand sisteme de prindere cu ajutorul fermoarelor sau cu arici. In plus, folosita inca de la achizitionarea unei canapele noi, husa de canapea la comandapoate creste durata de viata a acesteia. Canapeaua poate trece foarte usor printr-o schimbare radicala de look, adaptandu-se tendintelor moderne cu o investitie minima: huse de canapea. 

 

Huse de canapea - Alege texturi diferite
 

Poti cumpara doua-trei huse de canapea care-ti plac mult si pe care sa le alternezi. Aceste huse de canapea pot fi realizate din materiale foarte diversificate, ceea ce face ca transformarea unei canapele sa fie totala.
Daca vrei sa schimbi total stilul unei incaperi, o poti face ieftin, cu mobila veche si cateva trucuri. Materialele folosite pentru huse de canapea au proprietati remarcabile in ceea ce priveste rezistenta la uzura, la murdarire si la foc. Daca stofa e oarecum foarte cunoscuta, pielea ecologica si tesaturile din microfibre aparute in ultimii ani pot fi considerate materiale de avangarda. 

 

Huse de canapea: Cum le intretii mai bine in timp?
 

Intretinerea unei huse de canapea nu presupune un efort deosebit, dar procesul este diferit, in functie de material. Pentru pielea ecologica si tesaturile din microfibre se recomanda spalarea cu o laveta, cu ajutorul unei emulsii de sapun. In cazul stofelor, se recomanda spalarea manuala, la maximum 30 de grade Celsius, fara stoarcere, iar uscarea trebuie sa se realizeze la temperatura mediului ambiant. Daca husa de canapea la comanda are in compozitie bumbac 100% sau chiar lana, este indicat sa apelezi la serviciile unei curatatorii.